Website nieuws 12, 201720-07-2017

Auteur: Bestuur

WVSlogo

 

 

Aalsmeer, 18 juli 2017

 

Website nieuws 12, 2017

 

 

 

Algemene Ledenvergadering 30 juni.

 

Het concept verslag van de extra Algemene Ledenvergadering van 30 juni j.l is gereed. U kunt dit verslag, indien gewenst, lezen op de website nadat u bent ingelogd.

KLIK HIER voor het verslag.

 

 

Commissie van Advies.

Het bestuur gaat over tot het benoemen van een Commissie van Advies. Deze commissie zal het bestuur adviseren over diverse zaken die betrekking hebben op het transparant functioneren van het bestuur in algemene zin en op een aantal onderwerpen in het bijzonder. Gezien de eerste directe aanleiding tot de extra ALV zal het onderwerp “Betaling aan Leden” aan de orde komen, maar ook zaken als “Stemmen bij volmacht”, “Toepassing Wet Bescherming Persoonsgegevens” en algemene gedragsnormen.

Drie kandidaten hebben zich reeds bij het bestuur gemeld, maar in het kader van de vrijwillige beschikbaarheid geven we u graag de kans zich ook voor deze commissie aan te melden bij het bestuur. Dit kunt u doen middels een email naar onze secretaris.

 

NB. De kascommissie staat hier volledig buiten.

 

 

Vragen aan het bestuur en de antwoorden erop.

Met enige regelmaat worden er vragen gesteld aan het bestuur, waarvan de antwoorden wellicht nuttig zijn voor meerdere leden.

 Op de voorpagina van de website staat een document met hierin een overzicht met de meest gestelde vragen en de gegeven antwoorden.

KLIK HIER voor het overzicht.

 

 

LET OP: POLITIE BERICHTEN

BERICHT 1

Afgelopen week is bij een watersportvereniging in Aalsmeer een buitenboordmotor gestolen, die in een loods lag en op slot gezet met een kabelslot door zowel boot als motor aan de constructie van de loods. Ook nabij het Kloppenburgergat is een groot aantal brandstoftank(je)s aangetroffen. Het lijkt alsof er in Aalsmeer een diefstal epidemie is uitgebroken.

 

Politie regio Aalsmeer1  Politie regio Aalsmeer2

 

Politie regio Aalsmeer

 

 

Het bestuur houdt de zaken scherp in het oog, maar ’s avonds en ’s nachts is de haven vanuit de Kleine Poel gemakkelijk te bereiken. Dit kunnen we helaas niet voorkomen. Wij willen daarom iedereen erop wijzen om je spullen goed te beveiligen en zodra er iets verdwenen is de havenmeester hiervan in kennis te stellen en zelf aangifte te doen bij de politie.

 

 

BERICHT 2

1. Stommeerweg:

-Wij hebben hier voor de winkel een Boston Whaler 130 te koop staan. Gisteravond rond half 11/11 uur zag onze buurvrouw van de overkant een verdacht persoon die aan de sloten zat te rommelen. Toen zij hier een foto van wilde maken ging hij zich verstoppen. Hierna heeft ze hem niet meer gezien.

-We krijgen net ook melding van een klant die hier een eiland huurt voor de haven, dat er gisteravond/vannacht rond half 1 een lichtkogel afgeschoten is op de kleine poel en hierna dacht hij vuurwerk of schoten gehoord te hebben.

2. Ook Stommeerweg:

Helaas is bij ons ook afgelopen week tussen maandag en zaterdag een BBmotor gestolen. Het gaat om een Suzuki DF6as bouwjaar 2016. Het serienummer is 00603F-710086. Op de motor zit een sticker van rien  de wolf. Klant heeft al aangifte gedaan.

3. Leimuiden:

Vanmorgen ontdekt dat ook bij ons 2 tankjes uit onze (bij)boten zijn gestolen.

  Tevens is van het weekend onze Wilma II geheel van al het gereedschap tot de elektrische koelbox aan toe beroofd; alles weg.

De boot lag bij ons bedrijf, Noordeinde 21 te Leimuiden, aan eigen kade, achter een hek.

  Wij hebben goede camerabewaking, maar deze heeft niets geregistreerd.

Op de hoek van ons terrein staat nl. een grote Nelly kraan en de stuurhut van de Wilma II lag hier toevallig achter (alle boten waren thuis; dus kade vol).

Ons grote vermoeden is dat ze vanaf het water zijn gekomen.

  Mocht jullie gereedschap worden aangeboden; denk aan ons.

  Heftige zomer zo voor velen; hopelijk komen we met elkaar op ‘een spoor’.

 

Politie regio Aalsmeer

 

 

 

 

 

Terug  Mail dit nieuwsbericht Deel deze pagina via facebook Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via LinkedIn