Website nieuws 14, 201702-10-2017

Auteur: Bestuur

WVSlogo

 

 

 

 

Website nieuws 14, 2017

 

Klusdag 23 september.

Door de enorm grote opkomst bij de najaarsklusdag is er heel veel werk verzet en ziet de haven er op alle plekken weer spic & span uit.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, die hebben meegeholpen en uiteraard ook niet te vergeten de dames van de catering voor de heerlijke lunch.

Ik heb helaas niet iedereen persoonlijk voor zijn of haar inzet kunnen bedanken vandaar: Nogmaals hartelijk dank!

 

Parkeren

Houdt u er rekening mee dat vanaf 1 oktober a.s. de parkeerplaats langzaam vol gezet gaat worden met schepen. De beschikbare parkeerplaatsen vervallen dan en zal er op de Uiterweg geparkeerd moeten worden. Helaas is de aannemer van grondwerken voorlopig nog niet klaar met het aansluiten van alle woningen. Het gevolg is dat er weinig ruimte is en vooral slechte plekken zijn. Indien u op de haven wil zijn verzoeken wij u dan zoveel mogelijk alle vrije plekken op de haven maximaal te benutten, te carpoolen of op de fiets te komen en zorg vooral niet voor overlast bij onze (over)buren.

 

Klusweek in voorjaar 2018

De hoeveelheid van aanvragen voor de twee klusweken in het voorjaar na het leegkomen van de grote loods is enorm. Zoveel zelfs dat alle beschikbare plekken nu reeds vergeven zijn.

Helaas kunnen we geen nieuwe aanvragen meer plaatsen.

 

Hans Schreuder, Havencommissaris

 

 

 

 

 

Terug  Mail dit nieuwsbericht Deel deze pagina via facebook Deel deze pagina via Twitter Deel deze pagina via LinkedIn