logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

De Dufour 30 Classic “Blue Baloe” huren. 

Note: Alleen voor leden met aantekening schipper kajuitjacht Blue Baloe en meerdaags verhuur gaat boven inroostering van lesavonden.

Afhankelijk van instructieactiviteiten aan het begin van het seizoen kan het kajuitjacht voor een of meerdere dagen gereserveerd worden. Een reservering kan tot maximaal 14 dagen vooruit gemaakt worden. Neem contact op met het kajuitjachtteam voor een reservering verder vooruit en/of voor een langere periode. Klik hier voor het maken van een reservering.

Voor het huren van de Blue Baloe dient er een automatisch incasso te worden geaccepteerd. Voor de uitgifte van de boot is er een sleutelkastje direct rechts van de ingang van de kombuis waarvoor een eenmalige code gegeven zal worden.

De inname van de boot zal in de haven van de WVS plaatsvinden en bij eventuele ontstane gebreken zal er een verrekening plaats vinden. Dit ter beoordeling van de kajuitjachtcommissie of de Vlootcommissaris.

De Blue Baloe beschikt ook over een marifoon. Op vertoon van het basiscertificaat marifoon kan men deze voor €10 per verhuurperiode mee huren, wat handig en veilig kan zijn als je op wat groter water zit. Wil je de marifoon reserveren op je zeiltrip met de Blue Baloe, geef dit dan van tevoren op bij het maken van de reservering.

De actuele huurprijs vind je in onze tarievenlijst. De verhuurbepalingen zijn van toepassing.

Gebruik: 

De toegestane vaargebieden zijn: 

  • De Westeinder Plassen, de Braassem en de Kaag

Voor de onderstaande vaargebieden is vaarbewijs II of TKN verplicht of dit ter beoordeling van de Zeilcommissaris of het Blue Baloe team:

  • Het IJsselmeer en de Randmeren
  • Friese Meren
  • Zeeuwse Stromen met uitzondering van de Westerschelde

Note: De Noordzee en het Waddengebied zijn niet toegestaan evenals het gebruik van het kajuitjacht bij wedstrijden.

De schipper moet in het bezit zijn van een extra bevoegdheid, nl. Schipper kajuitboot. Deze extra bevoegdheid is een vervolginstructie op het CWO II kielboot met een cursus op het kajuitjacht. Lees hier meer over de opleiding tot kajuitjachtschipper.

De maanden mei en juni zijn in principe gereserveerd voor instructie en kennismaking van nieuwe schippers.

Verhuurbepalingen (link)

Voor het aanvragen kunt u contact opnemen met de kajuitjachtcommissie:

E-mail: thcajtiujak.[antispam].@wvschiphol.nl