logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Locatie Haven WVS

De haven is gelegen direct aan de Kleine Poel, onderdeel van de Westeinderplassen in de Gemeente Aalsmeer. Vanaf de Westeinder zijn dagtochten mogelijk naar het Braassemermeer, de Kagerplassen en naar Amsterdam. Het Noordzeekanaal (en daarmee IJmuiden, het Markermeer en het IJsselmeer) is voor zeiljachten binnen een dag bereikbaar via de ‘Staande Mastroute’ door nachtelijk Amsterdam. In zuidelijke richting is Zeeland eveneens binnen 24 uur bereikbaar.

Adres van de haven is: Uiterweg 263a, 1431 AH Aalsmeer. 

Positie voor de GPS: (N 52°15,45, E 4°43,72)

Passanten zijn welkom. In het gezellige clubhuis 't Kombuis' is geregeld de bar geopend om een drankje te kopen, het terras, toiletten, douches, water en wifi zijn gratis beschikbaar. Walstroom á 1 euro per dag. Vuil(zwart)waterafzuiginstallatie is aanwezig en werkt met de WVS toegangspas (te verkrijgen bij de Havenmeester van dienst).  Een winkelcentrum met bekende supermarkten is nabij. Leenfietsen zijn beschikbaar.

De toegang tot de haven is via een hek dat is afgesloten. Een lid van de WVS krijgt toegang door in te bellen naar een GSM nummer. Passanten krijgen van de Havenmeester van dienst een code om via het klavier bij het hek toegang te krijgen 

Lees meer over onze mooie haven.

 

Locatie Haven WVS