logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

De 6 uurs van de Westeinder 2024

Na het succes van de 2023-editie, organiseert WV Schiphol opnieuw een 6-uurs race in 2024! Op 8 juni 2024, om 10.00 uur, zal het startschot klinken voor wederom een mooie editie.

Tussen 10.00 en 16.00 uur moet een zo groot mogelijke afstand worden afgelegd op de Grote Poel, over een tevoren uitgelegde en bekendgemaakte wedstrijdbaan. Deelname is open voor alle zeilboten en er wordt gerekend met het SW-handicapsysteem. Afhankelijk van het aantal deelnemers, en de samenstelling van de wedstrijdvloot, wordt er in één of meer klassen gezeild.

Het deelnemersveld van vorig jaar onderschrijft dat de 6-uurs interessant is voor iedereen! Zo varieerde het veld van een Spanker tot een Lemsteraak en van een RS feva  tot een International 806. Ook de jeugd is weer van harte welkom en zien wij graag in groten getale aan de startlijn.

De aanmelding voor de start is per direct geopend en zal sluiten op 1 juni. Schrijft u zich in voor 1 mei? Dan betaalt u slechts 25 euro inschrijfgeld! Wel zin om te zeilen, maar geen boot om mee te varen? Geen probleem! Wanneer u zich inschrijft op de reservelijst bent u zichtbaar voor zeilers die nog wat extra bemanning kunnen gebruiken.

Tot slot: dankzij verschillende sponsoren zullen er mooie prijzen te winnen zijn! Na afloop van de wedstrijd is er een BBQ rond ’t Kombuis, en vindt de prijsuitreiking plaats. Aanmelden voor de wedstrijd en/of de BBQ kunt u doen via het aanmeldingsformulier.

 

Klik hier voor het AANMELDINGSFORMULIER 6-UURS

Klik hier voor het AANMELDINGSFORMULIER BBQ

Klik hier voor het AANMELDINGSFORMULIER RESERVELIJST

Klik hier om de POSTER van het evenement te downloaden

Klik hier voor de DEELNEMERS van de 6 uurs

Klik hier voor de RESERVELIJST

Klik hier voor de WEDSTRIJDBEPALINGEN van de 6 uurs

Klik hier voor het NOTICE BOARD

2023

Klik hier voor de uitslag 2023

En tenslotte hieronder drie fotoseries: 

Foto's van Jacob Doets (sloep-videograaf)

Foto's van John van Loon (sloep-fotograaf)

De foto's van John van Loon zijn tevens bij hem te bestellen in groot formaat, neem daarvoor contact op met yhpargotohpnoolvnhoj.[antispam].@yahoo.com

Foto's van Timo van Rijsse (boeiligger 1)