logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

De 6 uurs van de Westeinder 2022

6-uurs van de Westeinder 2022

Nu de ‘Corona Perikelen’ bekoeld zijn en de werkzaamheden rondom het parkeerterrein zijn afgerond is er reden genoeg voor de organisatie van een nieuwe 6-uurs van de Westeinder!

Op 11 juni 2022, om 10.00 uur, zal het startschot klinken voor wederom een mooie editie.

Tussen 10.00 en 16.00 uur moet een zo groot mogelijke afstand worden afgelegd op de Grote Poel, over een tevoren uitgelegde en bekendgemaakte wedstrijdbaan. Deelname is open voor alle zeilboten en er wordt gerekend met het SW-handicapsysteem. Afhankelijk van het aantal deelnemers, en de samenstelling van de wedstrijdvloot, wordt er in één of meer klassen gezeild. Het 6-uurs comité zal de komende weken zoveel mogelijk details uitwerken. Het geheel wordt georganiseerd door WV Schiphol in samenwerking met de WZW.

De aanmelding voor de start is per direct geopend en zal sluiten op 4 juni. De inschrijfkostenbedragen 35 euro. Na afloop van de wedstrijd is er een BBQ rond ’t Kombuis, en vindt de prijsuitreiking plaats. Aanmelden voor de wedstrijd en/of de BBQ doe je via het aanmeldingsformulier. Voor diverse activiteiten bij de wedstrijd en op de wal, en ook voor een pendeldienst tussen de haven en het wedstrijdveld, hopen we op vele (WVS-)vrijwilligers. Wil je je nu alvast aanmelden? Dat kan bij sruu6.[antispam].@wvschiphol.nl

Daar kun je ook terecht met vragen. Houd verder deze website in de gaten!

 

Klik hier voor het AANMELDINGSFORMULIER

Klik hier om de POSTER van het evenement te downloaden

Klik hier voor de DEELNEMERS van de 6 uurs

Klik hier voor de WEDSTRIJDBEPALINGEN van de 6 uurs