logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Recreatiewoning 't Scholletjesbos

   

Op de haven staat een leuk klein 'Hans en Grietje' vakantiehuisje op een eigen eilandje: 't scholletjesbosScholletjesbos. Omgeven door een grote tuin die zorgvuldig door de WVS vrijwilligers wordt onderhouden. Het huisje is voorzien van alle gemakken. In de woonkamer, een lounge /slaap/bed bank met in het opklapsysteem van de bank de dekbedden en kussens, vier stoelen, een Tv met digitenne, radio en vele spelletjes in de kast. Een ruime keuken o.a. voorzien van koel/vrieskastje, magnetron, koffiemachines en een gezellige tafel voor ontbijt, lunch en diner. Op de etage, onder het schuine dak van het huisje bereikbaar via de vlizotrap, is een beperkte slaapplek voor 4 personen, ook daar zijn dekbedden en kussens aanwezig. Raadzaam is kussenslopen, overtrek en onderlakens mee te nemen of als je daar geen gebruik van wil maken een slaapzak te gebruiken. 

In het voorjaar van 2017 inventaris van de keuken is geheel vernieuwd en is compleet voor 6 personen. Medio 2019 is de slaapbank vervangen door een comfortabele leren lounge/bed/slaapbank.

Geniet van deze locatie om vaartochten te maken, de leenkano te gebruiken of mits in het bezit van de schippersbevoegheid een zeilboot (Randmeer/Spanker) te reserveren. 

Heeft u interesse om in ‘t Scholletjesbos te verblijven? Info over beschikbaarheid, stuur een email naar: sobsejtellohcs.[antispam].@wvschiphol.nl

Tarieven: Over de WVS, TARIEVEN.

 

 Inrichting van ‘t Scholletjesbos

Woonkamer:

-       Lounge/Bed/Slaapbank voor 2 personen

-       Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig.

-       Zelf te verzorgen:Hoes/onderlaken voor bedbank,

        dekbedovertrek of een slaapzak.     

-       4 rieten stoeltjes

-       2 salontafeltjes

-       2 bijzettafeltjes

-       TV met digitenne

-       Radio

-       Gezelschapsspelletjes

-       Boeken 

Terras

-       Tafel met 4 stoelen en kussens

-       Parasol,

-       (graag bij vertrek binnenzetten)

Badkamer

-       Wastafel

-       Ruime douche 

Apart Toilet

 

Keuken:

-       Keuken/eettafel met 4 stoelen

-       Koelkast

-       4-pits gasfornuis

-       Koffiezetters (Filterautomaat, Senseo en een automaat voor cupjes)

-       Combimagnetron

-       Staafmixer

-       Pannen

-       Servies en bestek

-       Glazen en kopjes

-       Twee teak bijzetstoeltjes 

Zolder via Vlizotrap

-       2/4 slaapmogelijkheden 

Vaste kast in de keuken

-       Stofzuiger

-       Kledinghangers

-       Schoonmaakmiddelen

-       Emmer en dweilmop


(plattegrondInfo + aanvragen via email: sobsejtellohcs.[antispam].@wvschiphol.NL

Reserveren: Artikel 26 van het havenreglement.

Het zomerhuisje 't Scholletjesbos.

a. Leden van de vereniging, en voor zover nog weken beschikbaar ook begunstigers, kunnen bij de havencommissaris of diens vervanger voor in principe een week verblijf aanvragen in het zomerhuisje "Scholletjesbos".

b. Toewijzing geschiedt in volgorde van aanvraag met in acht name van lidmaatschap nummer en voorgaand gebruik ten voordele van nieuwe gebruikers. Aanvragen dienen uiterlijk ingediend te zijn op 1 april. Latere aanvragen worden toegewezen op grond van dan nog beschikbare perioden.

c. De vergoeding verbonden aan het verblijf wordt door het bestuur vastgesteld. De heffing is inclusief BTW en het normaal gebruik van gas, water en elektriciteit, doch exclusief andere door de overheid opgelegde toeslagen. Bij de reservering dient een aanbetaling van € 100,00 te worden voldaan via automatische incasso. Bij annulering zal dit alleen geretourneerd worden indien voor deze data een vervangende reservering is.

d. In de wintermaanden tussen 15 oktober en 15 maart, als er geen havenactiviteiten wegens winterstop zijn, is tijdelijk verblijf mogelijk. Een aaneengesloten langdurige periode is niet toegestaan.

e. Het verblijf in het "Scholletjesbos" is voorts ondergeschikt aan nadere bepalingen gesteld door de havencommissaris en het gebruik is tevens onderhevig aan de van toepassing zijnde beperkingen zoals gesteld in overige artikelen van dit reglement

f. Houdt rekening met: Art. 18.V van het Havenreglement: vanaf 23.00 uur tot 07.00 uur dient er door iedereen op de haven de groots mogelijke stilte in acht te worden genomen.

Praktische informatie:

Het havenreglement is ook van toepassing op een verblijf in het Scholletjesbos. 

Sleutel ophalen: vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst via de havenmeester. 

Vertrek: uiterlijk 11.00 uur, sleutel inleveren bij de havenmeester. Zijn er manco's of defecten, graag melden aan de havenmeester of via een mail naar de havencommissaris.

A.u.b. 't Scholletjebos schoon opleveren, indien noodzakelijk zal externe schoonmaak worden doorberekend.

 

Klik HIER voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid.

Klik HIER voor de tarieven.