logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

6-uurs van de Westeinder 2023

Geplaatst op 08-02-2023  -  Categorie: Algemeen

De 6-uurs van de Westeinder 2023 wordt op 10 juni gevaren!

Na de succesvolle hervatting van de 6-uurs van de Westeinder in 2022, zal WV Schiphol in 2023 wederom een 6-uurs organiseren! Op 10 juni 2023, om 10.00 uur, zal het startschot klinken voor wederom een mooie editie.

Tussen 10.00 en 16.00 uur moet een zo groot mogelijke afstand worden afgelegd op de Grote Poel, over een tevoren uitgelegde en bekendgemaakte wedstrijdbaan. Deelname is open voor alle zeilboten en er wordt gerekend met het SW-handicapsysteem. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de samenstelling van de wedstrijdvloot, wordt er in één of meer klassen gezeild. Het deelnemersveld van vorig jaar onderschrijft dat de 6-uurs interessant is voor iedereen met onder andere deelname van: Spanker, Randmeer, Pampus, 16m2, RS Aero, RS Feva, Laser Vago, Etap 28i, International 806, H boot, Maxfun 25, Westerley Nomad, Lemsteraak, Samouari MK1 en vele anderen!

De aanmelding voor de start is per direct geopend en zal sluiten op 1 juni. De inschrijfkostenbedragen 40 euro. Dankzij verschillende sponsoren zullen er mooie prijzen te winnen zijn! Na afloop van de wedstrijd is er een BBQ rond ’t Kombuis, en vindt de prijsuitreiking plaats. Aanmelden voor de wedstrijd doe je via het 6-uursaanmeldingsformulier en voor de BBQ via het BBQaanmeldingsformulier. Voor de organisatie van de wedstrijd en ook voor een pendeldienst tussen de haven en het wedstrijdveld, hopen we op vele (WVS-)vrijwilligers. Wil je je nu alvast aanmelden? Dat kan bij sruu6.[antispam].@wvschiphol.nl

Daar kun je ook terecht met vragen. Houd verder www.wvschiphol.nl in de gaten. Meer informatie vind je ook door hier te klikken.