logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Zondag 24 september: onderlinge wedstrijden!

Geplaatst op 04-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Arjen van Mil

Het palaver start om 09:00 uur waarna de wedstrijden starten. Er worden 6 verenigingsboten ingezet. De wedstrijden worden gehouden voor de steiger op de Kleine Poel. De schipper met fokkemaat varen in iedere boot een wedstrijd. Hierbij wordt niet op handicap gezeild maar er wordt gewoon gekeken wie er het eerste over de finishlijn komt. Als winnaar wordt uw naam in de zilveren 'Wieldop' gegraveerd waarna u eeuwige roem geniet.
Om je in te schrijven als stuurman/vrouw moet je schipper zijn bij de WVS. Je fokkemaat mag iedereen zijn. Er kunnen maximaal 8 teams mee doen. Dus tijdig opgeven is aan te raden.
De WVS zal koffie/thee verzorgen maar neem wel zelf je eten mee. Aan het einde van de dag is de uitreiking van een prijs en de bar is open voor een drankje. Het streven is om rond 17:00 uur de uitreiking te doen.

Schrijf je voor 15 september in via onderlinge@wvschiphol.nl met vermelding van je naam, telefoon en de naam van je fokkemaat. Mocht je geen fokkemaat kunnen vinden dan kunnen wij een oproep voor je doen in de wedstrijden whatsapp.

De handicapcommissie: Alex, Antoinette en Arjen