logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Toegang tot haventerrein en vereniging

Geplaatst op 20-07-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Carel de Bruijn

Beste leden van Watersportvereniging Schiphol,

Tijdens deze zonnige dagen benadrukken we nogmaals de mooie faciliteiten die onze vereniging biedt. De prachtige ligplaatsen, het gezellige Kombuis met de koffie en thee die we daar schenken, de altijd vriendelijke vrijwilligers, de uitgebreide WVS-vloot, het unieke vakantiehuisje 'Het Scholletjesbos' en niet te vergeten de (deels overdekte) parkeerplaats voor jullie voertuig. Deze verenigingsfaciliteiten incl. de koffie en thee zijn gratis of tegen een zeer scherp tarief zoals je dat van onze vereniging mag verwachten.

Wat hierbij absoluut niet past is dat sommige leden derden toegang tot onze vereniging en haven verlenen. Derden waar wij dus geen 'relatie' mee hebben. Deze onbegeleide bezoekers kunnen wij niet toestaan ongeacht of betrokken bezoeker een boot van een WVS-lid, bv familielid of kennis, mag gebruiken! In een revisie van onze statuten en huishoudelijk reglement zullen wij lidmaatschappen en toegang tot de vereniging en de haven aanscherpen.

Mocht je hierover vragen hebben neem dan contact op met een bestuurslid. Wij lichten e.e.a. graag toe en kijken mee naar eventuele opties......
Voor nu, geniet van de mooie zomer en onze WVS!

Carel de Bruijn, voorzitter