logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Welke rol wil jij spelen bij onze vereniging?

Geplaatst op 14-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Carel de Bruijn
Al gehoord dat wij een nieuwe havencommissaris zoeken? In de algemene ledenvergadering van 5 april legt Hans zijn portefeuille neer en we zoeken een opvolger. 
Als een dynamische rol binnen onze vereniging met aansturing van zeer betrokken specialisten je trekt, neem dan contact op met een bestuurslid, bijvoorbeeld via mail: ruutseb.[antispam].@wvschiphol.nl. Wij lichten je graag verder in.
Intussen werken we aan een tijdelijke aanpak om op korte termijn de continuïteit binnen de 3 teams (havenmeesters, hellingen en techniek) te borgen. Voor de havenmeesters en het hellingteam hebben we een 'lead' gevonden die het team naar het bestuur vertegenwoordigt. Wie pakt dit voor de haven technische commissie op?
Heb je belangstelling om dit team van specialisten naar het bestuur te vertegenwoordigen, dan vullen we het graag met jou verder in! 
Wil je meer weten, neem dan contact op met een bestuurslid. We zijn te bereiken per mail: ruutseb.[antispam].@wvschiphol.nl. Wil je graag persoonlijk met een bestuurslid contact opnemen dan vind je alle gegevens via deze link: bestuursleden WV Schiphol
PS als je graag een rol wilt vervullen, maar niet deze, neem dan ook contact op!