logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

WZW cup 2019 - Geannuleerd

Beste allemaal, de WZW cup 2019 gaat niet door.
Groet, Nico

Zie hier onder WZW reaktie.
""Beste watersporters,
 
Tot mijn spijt moet ik jullie melden dat de WZW Cup 2019 niet doorgaat. Het blijkt dat de gekozen data voor zo wel deelnemers, als wedstrijdcomite leden niet handig is, ivm de vele andere watersport activiteiten die in deze periode plaats vinden.
 
Samen met Geert en Maarten gaan we ons beraden hoe verder.
 
Gr., Rogier""

De inschrijving kan via de volgende link: https://forms.gle/jV9sDuc455yhNgNZ8

De WZW Cup is een laagdrempelige recreatieve competitie voor alle leden van de WZW aangesloten verenigingen, tw WV Aalsmeer, WV Nieuwe Meer, Westend, WV Schiphol, Windsurfclub Aalsmeer en aspirant lid De Residentie. Om deel te nemen is wedstrijdervaring is niet nodig. Wel is het zaak dat u kunt zeilen en/of kunt windsurfen.

Het betreft een wedstrijd waarbij steeds 2 boten of 2 surfplanken tegen elkaar varen in hele korte wedstrijdjes in het zicht van de haven onder begeleiding van een scheidsrechter. Alle teams varen een keer tegen elkaar en de deelnemer(s) die de meeste wedstrijden wint, is de dag winnaar. Elke deelnemer krijgt per gewonnen wedstrijd 2 punten en voor het uitvaren van een wedstrijd 1 punt. De persoon met de meeste punten aan het einde van serie is de winnaar van de WZW Cup.

Zondag 23 juni, Randmeren, WV Schiphol, aanvang 12:00u
Zaterdag 29 juni, Laser, WV Nieuwe Meer, aanvang 13:00u
Maandag 1 juli, Viper surfplank, Windsurfclub Aalsmeer, aanvang 18:30u
Zaterdag 6 juli, J-22, WV Aaslmeer, aanvang 12:00u

Inschrijving is niet voor de serie, maar gaat per wedstrijd. Het staat iedereen vrij om deel te nemen aan 1 of meerdere wedstrijden. Een wedstrijd gaat alleen door als er voldoende aanmeldingen zijn. Daarom zal de inschrijving 24 uur voor aanvang sluiten en zal er besloten worden of er gevaren kan worden. Communicatie zal verlopen via email, de WZW website en WZW Facebook pagina. De eerste wedstrijd dag is op 23 juni en dan wordt er gevaren in de Randmeer bij WV Schiphol.

De WZW zou u graag nieuwsbrieven sturen maar zonder uw toestemming kan de vereniging geen mail adressen geven aan de WZW, maar u kunt zich wel inschrijven voor de nieuwsbrief op de website van de WZW.


De WZW houd u dan op de hoogte van evenementen en uitslagen van wedstrijden.

 

Met vriendelijke zeilers groet
Wedstrijdcommisaris
wzw-nieuws-wzw-cup