logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

WVS Handicap 6 in combinatie met de WZW onderlinge op zaterdag 26 Juni 2021.

 

Op zaterdag 26 juni zou de WZW onderlinge worden georganiseerd door de WVS in combinatie met Handicap no 6. Vanwege de lopende werkzaamheden aan het parkeerterrein heeft het bestuur besloten dat de WVS deze organisatie zelf niet kan faciliteren. Gelukkig heeft de WVA de organisatie overgenomen en zal de WZW onderlinge in combinatie met H6 alsnog gevaren kunnen worden.

 

Voor deelname aan deze wedstrijd dient men zich tijdig in te schrijven op de website van de WZW. De deelname aan de WZW onderlinge is gratis en zal bestaan uit één wedstrijd. Het aanmelden en palaver is bij de WVA. Verdere details

 

  • Wedstrijdorganisatie; WVA
  • Datum; 26 juni 2021
  • Aanmelden; 11:30
  • Palaver; 12:00
  • Start; 13:10
  • Duur wedstrijd; 1,5 tot 2,5 uur

Opmerking van Heny:
Het is verstandig om opgetuigd (met boot) naar het aanmelden 11:30 en palaver 12:00 te gaan! Anders ga je 13:00 start op de plas niet halen denk ik

Na afloop van deze wedstrijd zal de WZW de gezeilde tijden van de WVS deelnemers doorgeven aan de handicapcommisie zodat deze worden opgenomen in het WVS wedstrijd sheet 2021. Wij hopen dat jullie er bij zullen zijn!

 

Groet, 
De WVS handicap commissie 

Verslagje na afloop:

Eindelijk, de WZW Onderlinge wedstijden gingen door! Afgelopen zaterdag 26 Juni was een WVS team aanwezig met twee spankers en een laser. Henny, Suzanne, Hugo, Peter en Arjen. De WVAalsmeer was host van het evenement waar de ontvangst was en het palaver. Er was een grote startlijn met ongeveer 20 zeilboten van klein tot groot. In de haven van de WVS was voorafgaande aan het evenement nog even een spoed cursus spinakeren gegeven. Het was dus ook een mooi gezicht in het wedstrijdveld om de twee Spankers met spi te zien varen.
Na afloop was de prijsuitreiking en ook deze keer ging de eerste prijs naar de WVS! 4 Sept is er weer een WZW onderlinge. Allemaal meedoen hè. We zien jullie aan de start???