logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

KPVN zoekt bestuursleden

Geplaatst op 02-12-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Carel de Bruijn

De KLM Personeelsvereniging Nederland (KPVN) vormt de linking pin tussen KLM en aangesloten KLM-sportverenigingen, zorgt voor zichtbaarheid van de deze verenigingen binnen KLM en ondersteunt de verenigingen op beleidsmatig, operationeel en financieel gebied. WVS is uiteraard bij de KPVN aangesloten. 

Het bestuur van de KPVN zwaait dit jaar af na vele jaren af. De leden w.o. WVS verzochten het bestuur nog KLM-100 jaar af te ronden waardoor nu naarstig gezocht wordt naar opvolgers. Via de besturen van de aangesloten verenigingen doet de KPVN een oproep voor bestuursfuncties, t.w. voorzitter, secretaris en penningmeester.

Om een netwerk binnen het bedrijf te borgen, gaat de voorkeur uit naar KLM-ers die in actieve dienst zijn, affiniteit hebben met het verenigingsleven en de rol in het koepelbestuur ambiëren.  

Mocht je meer inzicht willen hebben in de rol en taken van het KPVN bestuur, onze secretaris kan je een beknopt overzicht sturen. 

Mail je aanmelding voor een van de vacatures uiterlijk 8 december aan Annemarie Scheer, siraterces.nvpk.[antispam].@gmail.com Vergeet niet je contactgegevens en “WVS lid” te vermelden!