logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Lever je toegangspas in uiterlijk 10 maart 2022 (aangepast bericht)

Geplaatst op 17-02-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rik Hofman

Zodra het parkeerterrein klaar is zal er een nieuw toegangssysteem worden geïmplementeerd dat gebruik maakt van nummerherkenning op je mobiele telefoon. Het nieuwe systeem biedt eventueel ook de mogelijkheid om andere autorisaties, zoals de toegang tot "'t Kombuis", te regelen. Details over de implementatie zullen nog uitvoerig worden gecommuniceerd.

Check of je mobiele telefoonnummer bekend is bij de ledenadministratie en staat weergegeven als 0612345678 (10 cijfers zonder streepje). Dit kun je doen door in te loggen op de site van de vereniging bij "Mijn WVS".

De huidige toegangspassen zijn nu overbodig. De zwartwaterpomp werkt nog wel met de pas, de havenmeester beschikt over een werkende pas voor dit doel. Om de borg te kunnen restitueren verzoeken wij de pas terug te sturen met een briefje onder vermelding van je naam en het pasnummer aan de secretaris:
Rik Hofman, secretaris WV Schiphol, Schoutstraat 24, 2461 SR Ter Aar
Je kunt de pas ook in een enveloppe met vermelding van je naam en lidmaatschapsnummer in de brievenbus van de WVS doen, Uiterweg 263A. 

De borg van de passen die 10 maart a.s. zijn ontvangen zal worden verrekend met de contributie 2022. De borg voor de passen die later worden ingeleverd wordt in de loop van het 2e en 3e kwartaal verrekend (dit kost de penningmeester namelijk veel extra werk, vandaar deze vertraging). Als je de borg niet terug wilt hebben, stuur toch je pas op en vermeld dit in je briefje.

Reacties: Rik Hofman siraterces.[antispam].@wvschiphol.nl
(Aangepast 17 februari 2022 en 14 maart door Marjo)