logo-wvschiphol
 
 
 
 
 

Zonnewind naar de winterstalling

Geplaatst op 07-10-2023  -  Categorie: Algemeen
Zonnewind zegt 'vaarwel 2023!'
Beste e-Sloep schippers. Na een mooie zomer met vele vaarten wordt onze e-Sloep Zonnewind zaterdag 7 oktober uit de vaart genomen en voor de winter op de wal gezet.
Het e-Sloep team dank jullie voor het nette gebruik en doet haar best de boot bij de start van seizoen 2024 weer vaarklaar te hebben.
De gemelde aanvaring met een obstakel onder water heeft gelukkig niet tot grote schade geleid. Wel moet de accu bevestiging onder de achterbank gerepareerd worden. Dat gaat vast wel lukken! 
 
Nu gaat niets vanzelf... dus als je genoten hebt van de boot en dat in 2024 weer wil dan kun je helpen met het (geringe) onderhoud. Je bent meer dan welkom om het e-Sloepteam te versterken! Het onderhoud bestaat uit schoonmaken, bodem voorzien van nieuwe antifouling en accuwater niveau iedere paar weken checken. Kortom, het kost echt weinig tijd en je doet wat het beste bij je past.  
Je kunt Peter Kalkman of mij contacten via peols.[antispam].@wvs.nl">peols.[antispam].@wvschiphol.nl, wij nemen dan direct contact met je op.
Groet Carel
20220417-gepoetst-bb-spiegel-medium 2